!-- Google tag (gtag.js) -->
Tuinontwerp

Tuinontwerp

U weet nog niet goed wat u met uw tuin wilt? Te weinig inspiratie of juist teveel? Dan wordt het tijd voor een ontwerp van onze hand. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste stijl, de mooiste tegels en de beste indeling. Door ons vergaand inlevingsvermogen, smaakvolle combinaties en ruimtelijk inzicht maken wij uw ideale tuinontwerp. Bij ons krijgt u een tuinontwerp dat echt bij u past!

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Mocht u interesse hebben in onze diensten op het gebied van tuinaanleg, neemt u dan gerust contact met ons op.

Voorbereiding

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is de basis van uw ideale tuin. Het slopen en de voorbereiding op de realisatie van uw droomtuin, pakken wij bij de wortel aan!

Bestrating en grindpaden

Bestrating en grindpaden

Van een vakkundig aangelegde bestrating of grindpad heeft u jaren plezier. Met passie voor de tuin creëren wij de mooiste bestrating die geheel bij u past.

Schutting

Schutting

Bent u nieuwsgierig welke erfafscheiding het beste bij u past? Wij plaatsen een breed assortiment erfafscheidingen en voorzien u graag van advies.

Aanleg gazon

Aanleg gazon

Een mooi diepgroen gazon is het pronkstuk van uw tuin. Het begint allemaal bij een goede aanleg van het gazon. Een stabiele, voedzame bodem is zeker nodig.

Daktuin

Daktuin

Een daktuin is een vak apart. Heel veel factoren tellen mee. Zoals de constructie en het gewicht. Daarnaast verwerken wij ook uw wensen in uw daktuin.

Beplanting

Beplanting

De beplanting van uw nieuwe tuin is een complex verhaal. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u toch graag iets meer uitleg wilt over de mogelijkheden bij u in de tuin

Overkapping

Overkapping

Wilt u ook s ’avonds genieten van uw tuin. Lekker Lang buiten zitten en de zon zien ondergaan. Misschien is een overkapping of veranda wel iets voor u.

Tuinschuur

Tuinschuur

Tuinschuur houtskeletbouw. Van een stevig en solide gebouwde schuur heeft u jaren plezier. Allerlei soorten en maten, ook te combineren.

Vlonder

Vlonder

Een prachtige houten vlonder is een aanwinst voor uw tuin. Het is ook een ideale oplossing voor het overbruggen van een hoogte.

Sedum dak (Cedum)

Sedum dak (Cedum)

Een Cedumdak is een mooi groen dak waar u tegen aankijkt in plaats van het zwarte dakleer. Een Cedumdak helpt ook de warmte zomers buiten te houden.

Sproeisysteem

Sproeisysteem

Het grootste voordeel aan een sproeisysteem is dat u zelf niet meer met de tuinslang door uw hele tuin heen hoeft om de planten water te geven.

Tuinverlichting

Tuinverlichting

Wilt u tot in de late avonduurtjes nog kunnen genieten van uw tuin dan is tuinverlichting misschien wel iets voor u.

Onderhoud van uw tuin

Onderhoud van uw tuin

Tuinonderhoud Is uw tuin aan onderhoud toe? En ziet u het niet meer zitten? Wij zijn voor u de oplossing. Met onze brede ervaring en uitgebreid specialisme nemen wij al uw tuinzorgen weg. Wij snoeien voor u de hagen, bomen en heesters. Wij verwijderen al uw woekerend...
Hagen knippen

Hagen knippen

Een haag past in elke tuin dus ook die van u. Hagen worden vaak gebruikt als erfafscheiding of op een decoratieve manier. Het allerbelangrijkste van een haag is natuurlijk dat deze netjes geknipt wordt.

Boomverzorging

Boomverzorging

Boomverzorging is een speciale tak van het hoveniers vak. De betreffende werkzaamheden vergen veel zorgvuldigheid en precisie.

Tuinbloeiers, violen en bollen

Tuinbloeiers, violen en bollen

Vrolijk bloeiende eenjarige planten als tuinbloeiers, violen en bollen maken uw terras het hele jaar door een fleurig geheel. In het voorjaar planten we de tuinbloeiers aan in de bloempotten. Het hele voorjaar en in de zomer bloeien deze dan volop en maken uw terras...
Aanpassingen

Aanpassingen

Een tuin veranderd net zo als uw smaak. De tuin die u 10 jaar geleden prachtig vond is nu achteraf toch niet meer zo mooi als toen. Ook de praktische vormgeving is misschien toch niet helemaal optimaal.

Border bemesting

Border bemesting

Een energiek groeiende en bloeiende border bepaald de sfeer in de tuin. Het is dan ook erg belangrijk dat we de planten in uw border goed bemesten