!-- Google tag (gtag.js) -->

Tuinschuur

Heeft u nog geen tuinschuur? Of wordt het tijd voor een nieuwe? Wij hebben een ruim assortiment waar er zeker eentje voor u bij zit! We hebben ze in alle soorten en maten. Wij leveren en plaatsen blokhutten, gepotdekselde tuinschuren, zelfs speciaal op maat gemaakte tuinschuren. In een tuinschuur kunt u heel veel kwijt. Maar soms is het beter om niet alles in een schuur te proppen. Wij kunnen speciaal voor u een combinatie maken tussen een tuinschuur, fietsenstalling en zelfs een container kast. Dit is super makkelijk als u niet heel veel ruimte heeft. Onze open denkwijze en gevoel voor ruimtelijke indeling maakt het mogelijk om voor u een oplossing op maat te maken. Of de schuur nu in dezelfde stijl als het huis moet worden gebouwd of wordt het een ‘gewone’ tuinschuur, de mogelijkheden zullen u verbazen!
Bij het bouwen van uw nieuwe tuinschuur is het heel erg belangrijk dat er een sterk frame wordt gebouwd. Wij bouwen vaak eerst een stevig frame van hardhouten palen en liggers. Het hardhout dat wij gebruiken heeft een hele lange levensduur. Hierdoor gaat uw nieuwe schuur vele en vele jaren mee!

We kunnen de buitenkant van uw schuur op een aantal manieren bekleedden. De meest gewilde materialen zijn: gepotdekselde planken, mes en groeving planken en rabat planken. Ook kunnen we uw tuinhuis voor u geschilderden of behandeld met een speciale olie. Voor het dak hebben wij ook een aantal mogelijkheden voor u. Wij gebruiken het meest: dakpanplaten, golfplaten, dak leer en zelf echt riet. De binnenkant kunt u ook netjes laten afwerken. Met een binnenafwerking isoleren wij vaak ook de schuur. Met onze talrijke combinaties van materialen en vormgeving is het mogelijk om uw nieuwe tuinschuur compleet aan te passen aan uw wensen! Neemt u gerust contact op voor een oriënterend gesprek.