!-- Google tag (gtag.js) -->

Bestrating en grindpaden

Een bestrating of een grindpad in uw tuin is belangrijk! Is uw oude bestrating aan vervanging toe? Als u kiest voor de mooiste stenen en/of grindsoort. Dan zorgen wij voor een functionele en praktische vormgeving. Wij helpen u bij het uitkiezen van de juiste steen voor de oprit. Of misschien past een oprit van grind wel beter bij u en uw huis. We kunnen verschillende steensoorten combineren. De combinatie tussen bestrating en grind geeft, in de juiste verhouding, een rustige sfeer. We kunnen ook speciale motiefjes in uw bestrating verwerken. U wilt een bestrating of grindpad dat bij uw wensen past. Wij gaan u helpen. Met ons advies maakt u de juiste keuze!
In uw bestrating kunnen we verschillende vormen en verbanden aanbrengen. We kunnen, naast vierkante vormen, ook ronde en organische vormen gebruiken. We gaan de vorm van uw bestrating en/of grindpad speciaal aanpassen aan uw wensen en uw tuin. Bij de aanleg van uw bestrating passen wij de hoogtes aan op alle vaste objecten. Denkt u hierbij aan de hoogte van uw drempel’s, uw poort en omliggende grondhoogtes. Door dit te doen creëren wij voor u de ideale bestratingshoogte. Wij leggen uw bestrating ook altijd onder afschot. Hierdoor kan het water op een gewenste manier weglopen. Dankzij onze specialisatie op het gebied van bestratingen hoeft u niet meer te denken aan dit soort moeilijke termen.

Een grindpad in uw tuin is super mooi! Een grindpad is niet alleen functioneel maar ook erg decoratief. Het type grind dat u kiest is erg belangrijk voor de uitstraling van de tuin. Wij hebben voor u de keuze uit o.a. klassiek wit grind, sfeervol Engels rood grind, strak basalt grind of zelfs zeeschelpen. Een ander speciaal voor u uitgekozen grindsoort is ook mogelijk. Grind in combinatie met bestrating geeft extra sfeer aan uw tuin. De mogelijkheden zijn zeer divers. Nu is de vraag: Welk soort bestrating en/of grindpad past het beste bij u? Of heeft u al een keuze gemaakt? Ik stel voor om het er eens rustig over te hebben. Dus neem contact met ons op.