!-- Google tag (gtag.js) -->

Onderhoudscontracten

Naast de mogelijkheid om op frequentie basis te werken, is er ook de mogelijkheid om door ons een onderhoudscontract speciaal voor u op maat te laten maken. Een onderhoudscontract heeft als grote voordeel dat u de zorgen om uw tuin uit handen geeft. Wij stellen een onderhoudscontract op naar uw wensen. Vervolgens plannen en organiseren wij het onderhoud voor een heel jaar voor u. U krijgt van ons een schema wanneer wij komen voor de afgesproken werkzaamheden. En u heeft een vaste prijs per maand die het gehele jaar hetzelfde blijft. Wilt u een duidelijk en zorgeloos onderhoudsprogramma dan is een onderhoudscontract de oplossing.

We hebben een aantal vormen van onderhoudscontracten. Hieronder staan er een aantal beschreven. Het is ook altijd mogelijk om een aangepast onderhoudscontract op te stellen.

 

Een paar keer per jaar onderhoud

Een onderhoudscontract voor een paar keer per jaar is opgebouwd uit een aantal onderhoudsmomenten. Dit varieert van 2 keer per jaar tot 8 keer per jaar afhankelijk van de onderhoudsbehoefte van uw tuin. Bij elk onderhoudsmoment doen we de werkzaamheden die op dat moment nodig zijn volgens de afspraken die wij met u hebben gemaakt in het onderhoudscontract. Met deze vorm van aanpak kunt u op een eenvoudige manier het onderhoud uit besteden. In de praktijk kiezen klanten vaak ervoor om zelf ook nog iets in hun eigen tuin te willen doen. Deze vorm van onderhoudscontract is daar zeer geschikt voor.

Maandelijks onderhoud

Het is ook mogelijk om maandelijks een onderhoudscontract op te stellen. Het voordeel van maandelijks onderhoud is dat uw tuin er elke maand er netjes en verzorgt bij ligt. Met een maandelijks onderhoudscontract, de naam zegt het al een beetje, komen wij elke maand onderhoud plegen aan uw tuin. Doordat wij elke maand aanwezig zijn in uw tuin worden eventuele problemen in de tuin snel opgemerkt en verholpen. Met maandelijks onderhoud hoeft u bijna niets zelf meer te doen. Enkele uitzonderingen zijn het grasmaaien en het watergeven van uw planten. Maandelijks onderhoud is de ideale middenweg tussen het uitbesteden van het totale onderhoud en het toch nog zelf willen doen van de leuke dingen in de tuin.

Wekelijks onderhoud

Bij een wekelijks onderhoudscontract nemen wij u de complete zorg voor uw tuin uit handen. U hoeft dan dus alleen nog maar te genieten van uw prachtige tuin. Bij wekelijks onderhoud komen wij bij voorkeur elke vrijdag het gras maaien en lopen wij een rondje door uw tuin om alles netjes te maken. Hieronder valt het schoonblazen van uw terras, paden en oprit. Eventueel kunnen er ook andere wensen van u wekelijks worden meegenomen. Naast het lichte wekelijkse onderhoud wordt er ook eens in de maand zwaarder onderhoud gepleegd aan uw tuin. Denkt u hierbij aan snoeien, onkruidbeheersing en bemesting. Met een wekelijks onderhoudscontract vertrouwt u de totale zorg voor uw tuin aan ons toe. U hoeft alleen nog maar te genieten van uw tuin.

 

Bent u helemaal tevreden met uw tuin en wilt u deze het liefst zo houden als dat de tuin nu is? Dan past een onderhoudscontract helemaal bij u. U heeft dan elk jaar een gezond en goed onderhouden tuin met vaste afspraken over de prijs en het onderhoud. Mocht u toch liever iets willen variëren in het onderhoud of vindt u het leuk om zelf ook een gedeelte van het onderhoud te doen. Dan kunt u beter kiezen voor een onderhoudsprogramma op frequentie basis. U kunt dan zelf de regie in handen nemen. U kunt dan zelf de dingen doen die u leuk vind om te doen en de rest aan ons overlaten. Beide manieren van het onderhouden van uw tuin hebben voor en nadelen. Het is maar net wat bij u persoonlijk het beste past.

Om erachter te komen welke vorm het beste bij u past kunt u gerust een persoonlijk gesprek aanvragen bij ons.

 

Uw rechterhand met groene vingers