!-- Google tag (gtag.js) -->

Voorbereiding

U wilt uw oude, wellicht iets verwaarloosde, tuin veranderen in een plek waar u kunt genieten van het buitenleven? Dat kan! Door onze gedegen aanpak kunt ook u genieten van uw droomtuin. Daarvoor is wel eerst een goede voorbereiding nodig.

In de meeste situaties moet er eerst worden gesloopt voordat wij kunnen beginnen met creëren van uw ideale tuin. De voorbereiding pakken wij stevig bij de wortel aan!
Het is heerlijk om het slopen van uw oude tuin uit handen te geven. U hoeft niet met gevaarlijke zagen en breekijzers aan de slag maar kunt gewoon vanuit uw huiskamer toekijken. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over al het afval dat uit uw tuin komt. Al dit afval wordt door ons afgevoerd. Afhankelijk van de hoeveelheid en de aard van het vuil, kiezen wij de juiste afvoermethode. Wij verwijderen o.a. alle oude bestratingen, planten en eventueel ook kleine bouw elementen zoals een schuurtje of overkapping.
Het slopen van uw tuin wordt dus bijna gemakkelijk.

Een onderdeel van de doeltreffende aanpak die wij leveren, is het gebruik van diverse soorten graafmachines, shovels en ander zwaar materieel. De grote van de machines passen wij aan op de grote van uw tuin en op de omvang van de betreffende voorbereiding. Ook in de kleinste achtertuin kunnen wij komen. Mochten de machines, ondanks de diversiteit, toch te kort schieten dan gaan wij over op ouderwets handwerk.

Na het slopen word het tijd om de voorbereidingen te treffen voor de andere werkzaamheden. Een voorbereiding is bijvoorbeeld het uitzetten van de hoogtes en maten. Dit is een zeer precies klusje. Door het uitzetten van de maten worden de nieuwe vormen van uw tuin ook voor u duidelijker zichtbaar. Vervolgens wordt de grondhoogtes aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij kijken wij altijd naar alle vaste omliggende hoogtes zoals de drempelhoogtes en straathoogtes. U heeft dus altijd een passende aansluiting. Door eerst de voorbereiding tot in de puntjes te verzorgen kunnen wij efficiënt te werk gaan. De efficiëntie die wij toepassen zorgt ervoor dat onze projecten binnen redelijke termijn kunnen worden opgeleverd. Onze projecten duren dus niet onnodig lang en u kunt al relatief snel genieten van uw prachtige nieuwe tuin. Voor vragen over onze efficiënte en degelijke voorbereiding kunt u altijd contact opnemen met ons.