!-- Google tag (gtag.js) -->

Tuinbloeiers, violen en bollen

Vrolijk bloeiende eenjarige planten als tuinbloeiers, violen en bollen maken uw terras het hele jaar door een fleurig geheel. In het voorjaar planten we de tuinbloeiers aan in de bloempotten. Het hele voorjaar en in de zomer bloeien deze dan volop en maken uw terras een vrolijk en gezellig geheel.  U hoeft ze alleen maar water te geven en de dode bloemetjes eruit te halen en het is de hele zomer feest op uw terras.
In het najaar zijn de tuinbloeiers uitgebloeid, dan worden deze vervangen door violen en bollen. Violen zorgen in het najaar en in de winter voor de vrolijkheid op uw terras. In de winter is er vaak niet veel kleur in de tuin dus dan is het des te leuker en gezelliger als uw plantenbakken gevuld zijn met prachtige violen. Tegelijk met het planten van de violen planten we ook bollen. Bollen brengen in het voorjaar kleur in de tuin. Bollen planten we niet alleen in de bloempotten onder e violen maar ook door de rest van de tuin heen. Vrolijke narcisjes door de border en krokusjus in het gras zijn altijd de inleiding van het nieuwe tuin seizoen. De winter en het voorjaar worden met bollen en violen super gezellig.

Voor iedereen die wel van de feestelijkheden van tuinbloeiers, violen en bollen houd maar er tegen opziet om te slepen met potgrond en al de rommel die je ervan krijgt, leveren wij de tuinbloeiers, violen en bollen service. Bij het maken van de afspraak voor het onderhoud van uw tuin kunt u de tuinbloeiers, violen en bollen erbij bestellen. Wij nemen deze kleurrijke planten dan voor u mee. Ook planten wij gelijk uw potten in zodat uw terras of balkon gelijk een vrolijk geheel wordt. Wij leveren naast de bekende planten ook een aantal speciale soorten. U kunt dus ook een keer een andere speciale plant kiezen voor op uw terras. Mocht u nog geen bloempotten hebben of meer bloempotten willen hebben. Dat is geen probleem. Wij kunnen u een divers assortiment aan bloempotten leveren. Tuinbloeiers, violen en bollen zijn dus voor iedereen weggelegd.

Als u ook het hele jaar door een vrolijk en gezellig terras wilt vraagt u dan gerust naar de mogelijkheden bij het maken van een afspraak.