!-- Google tag (gtag.js) -->

Referenties

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u wilt weten of onze klanten tevreden zijn.

Graag laten wij onze klanten aan het woord. Wij hopen dat we ook uw tuin als referentie mogen vermelden.

Gedreven door passie, geïnspireerd door uw wensen

Robert heeft een uitstekende klus gedaan. Een duidelijke offerte met een aansprekend en mooi ontwerp. Hij denkt goed mee en is snel en flexibel in het maken van gewenste aanpassingen. Iets extra’s is service en niet meteen honderden euro’s erbij op de factuur! We zijn erg blij en tevreden met onze nieuwe voortuin.

Bianca

Top hovenier! Vanaf ontwerp tot en met de laatste puntjes op de i. Robert is hier 3 keer geweest voordat hij echt begon; offertjes besproken, materialen, nieuwe tekeningen en toen de start. Goede mannen, harde werkers, sociaal en altijd alles in overleg met Robert voor wat betreft ontwerp en afspraken met ons. Niks is teveel, denkt mee, is creatief en duidelijk. Fijne vent en mooi team om mee te werken, we raden hem zeer zeker aan!

Mirjam

Door zijn super inzet, i.v.m. onze bijzondere omstandigheden, heeft Robert
onmiddellijk zijn lopende planning aangepast en binnen 2 weken vakkundig een prachtige achtertuin ontworpen en gerealiseerd. Wij genieten er iedere dag van en zijn er enorm blij mee.

Inge

Ik geniet volop van mijn tuin die vakkundig door Robert en zijn collega’s is aangelegd.
Ook het terras ligt er mooi bij.
Ik ben tevreden.

Marian

Fijn hoveniersbedrijf, werken hard en zeer zorgvuldig. Oog voor detail en kennis van zaken is erg prettig, een aanrader.

Karsten

Na 3 of 4 diverse bezoekjes van rare, onduidelijke tuinmannen kwam Robert langs om de boel te bespreken. Netjes op tijd, duidelijk en rustig.
De werkzaamheden zijn fantastisch uitgevoerd, ook met 29 graden in de volle zon. Één voor één bikkels en ten aller tijden beleefd, flexibel en staan ze open voor een babbeltje/advies.
Zeker een aanrader! In 7-8 werkdagen 2 voortuinen, 1 achtertuin, 5m3 zand, een paar duizend kilo stenen verwijderd en nieuwe gelegd.

Ed

Zeer blij met onze nieuwe tuin, aangelegd door Robert. Een hele prettige, hardwerkende hovenier die alles ook weer netjes achterlaat, ook na een fikse stortbui. Denkt mee en heeft leuke ideeën die bij je passen. We krijgen veel complimenten over de bestrating. We raden hem aan!
Yvonne

Zeer goeie tuinman, erg vriendelijk en altijd vrolijk zelfs toe het begon te regenen. Luistert goed naar al je wensen en doet zijn best om het allemaal zo te doen. Wij zijn erg tevreden met onze tuin na dat Robert een paar keer is langs geweest en alles heeft opgeknapt. Wij raden hem zeker overal aan.
Nathan

Robert komt al enkele jaren bij ons, tot volle tevredenheid. Hij is een goede, zeer vriendelijke hovenier. Hij werkt hard, luistert goed naar je wensen en komt zelf ook met ideeën. Hij laat alles keurig achter. Wij hebben hem al bij diverse mensen aangeraden. Dikke pluim!
Peter

Geweldig! En dat van die stille machines is echt waar. We kregen zelfs complimenten van diverse buren!

Robert je bent een topper!!! sinds dat jij onze tuin hebt veranderd genieten wij er weer helemaal van. nu moeten we het alleen nog zo houden. leuke site trouwens!

Mooie website. Robert doet al zeker anderhalf jaar onze tuin en die word steeds mooier. Hij is er ook altijd precies op tijd als je een afspraak met hem maakt. ik vindt je manier van werken erg prettig.

Robert sterk, voor al uw hovenierswerk