!-- Google tag (gtag.js) -->

Boomverzorging

Boomverzorging is een speciale tak van het hoveniers vak. De betreffende werkzaamheden vergen veel zorgvuldigheid en precisie. Het is dan ook beter om dit zware werk over te laten aan de professional. Gelukkig hebben wij een gespecialiseerde boomverzorger in huis. Deze professional bezit alle kwaliteiten en technieken op het gebied van het weghalen en het snoeien van een boom op allerlei verschillende manieren.
Er zijn allerlei redenen om een boom te kappen. Soms is een boom te groot of staat hij op een verkeerde plek. Misschien is de boom dood of ziek. In dit soort gelijken gevallen is het verstandig om de boom weg te laten halen uit uw tuin. In een aantal gevallen heeft u daar een kapvergunning bij nodig. Deze is bij uw eigen gemeente aan te vragen. Zodra de vergunning goedgekeurd is zal onze expert de boom met precisie in gedeeltes naar beneden halen. Het afval van de boom voeren wij dan gelijk af zodat uw tuin zo netjes mogelijk blijft.

Voor meerdere en voor grotere bomen zetten wij, indien rendabel, groter materieel in. Met groter materieel denken wij in de richting van versnipperaars, stobbenvrezen, hoogwerkers of in sommige gevallen zelf mobiele kranen.

Lang niet alle bomen moeten worden weggehaald. In tegendeel zelfs, als het mogelijk is om een boom doormiddel van snoei te kunnen handhaven leggen wij deze optie u altijd voor. Bomen staan voor de kracht van de natuur en vormen een speciaal element in een tuin. Er zijn een aantal redenen waarom we een boom snoeien. Bijvoorbeeld om een mooiere vorm te creëren of om meer licht en zon in de tuin en op het terras te krijgen. Elk gewenst doel kunnen we voor u bereiken door verschillende snoeitechnieken toe te passen. Wilt u meer weten over welke degelijke aanpak bij u en uw boom past? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Mocht u ook interesse hebben in onze diensten op het gebied van boomverzorging, neemt u dan gerust contact met ons op.