Daktuin

Een daktuin is een vak apart! Op een daktuin heb je met heel veel factoren te maken. De weersinvloeden zijn net ietsjes anders. De constructie moet stevig genoeg zijn voor het gewicht wat je erop plaatst. Zelfs logistiek is het altijd een uitdaging. Gelukkig komen wij u helpen. Wij laten door een gespecialiseerd bedrijf de draagkracht van uw dak berekenen. Ook kijken zij naar het gewicht dat er op het dak komt te staan. Als alles is berekend en nogmaals is gecheckt begint de bouw van uw daktuin pas want veiligheid staat altijd voorop!

Op uw dakterras kunt u kiezen voor een houten vlonder. Wij bieden u dan de mogelijkheid om de bloembakken te maken van hetzelfde hout. Dit maakt uw dakterras een geheel. Maar u kunt ook kiezen voor tegels op uw dakterras. Deze plaatsen wij op speciale tegeldragers die ontworpen zijn voor dakterrassen. Hiervoor gebruiken wij een bepaalde dikte tegel. Deze tegels bestellen wij dan voor u in uw gewenste kleur en grote. Het is zelfs mogelijk om dezelfde tegel die u in uw appartement heeft liggen door te trekken naar buiten. Wij bieden u mogelijkheden genoeg!

Ook lang niet elke plant is geschikt voor een daktuin. De planten die wij gebruiken op uw daktuin kunnen goed tegen veel wind en strenge vorst. Afhankelijk van de ligging van uw dakterras is het mogelijk om wat heesters te planten en zelfs kleine boompjes.Onze planten gaan het gewoon goed doen op uw daktuin!

Mocht uw daktuin op een winderige plek liggen, dan kunnen we windbrekers te plaatsen. Deze zijn in allerlei soorten en formaten leverbaar. Ze zijn er zelfs in een natuurlijke look. Mocht u uw daktuin extra speciaal willen maken dan kunnen wij allerlei soorten verlichting inbouwen. Kortom wij bieden u allerlei mogelijkheden om een daktuin te creëren geheel naar uw wensen. Wij komen dan ook graag langs voor een oriënterend gesprek.