!-- Google tag (gtag.js) -->

Sproeisysteem

Een sproeisysteem is super makkelijk! Het grootste voordeel is dat u zelf niet meer met de tuinslang door uw hele tuin heen hoeft om de planten water te geven. Vooral als u een grote tuin heeft is dit erg makkelijk. Elke plantensoort heeft weer een andere hoeveelheid water nodig. Dit maakt het water geven soms lastig. Bij het aanleggen van het sproeisysteem houden wij rekening met deze verschillende soorten planten. Wij leveren u een geavanceerd en alom getest systeem. Ook bieden wij de optie om te kiezen voor een regensensor. De regensensor wordt op een bepaalde plek bij het huis geplaatst. Zodra het genoeg heeft geregend neemt de sensor dat waar. En wordt er die dag niet gesproeid. Zo voorkomt u het onnodig verspillen van water.

Wij leveren u een sproeisysteem op maat zodat alle planten in uw tuin de juiste hoeveelheid water krijgen. En u hoeft er helemaal niets aan te doen!

Wij werken met twee verschillende soorten sproeisystemen. Het eerste systeem is aangesloten op de buitenkraan. Dit type sproeisysteem wordt met een sproeicomputer aan de kraan bevestigd. Wij maken vaak een extra splitsing bij de kraan dat u deze ook nog gewoon kunt gebruiken. Het voordeel van dit systeem is dat deze ook erg goed kan worden gebruikt in kleinere tuinen.

Het andere type sproeisysteem dat wij zeer regelmatig hanteren is het systeem dat is aangesloten op een grondpomp. De grondpomp pompt het grondwater op dat we gebruiken om te sproeien. Dit is op de langere termijn goedkoper en milieubewuster dan water uit de kraan gebruiken. Bij dit sproeisysteem gebruiken wij ook dikkere leidingen en zwaardere sproeiers. Dit systeem is uitermate geschikt voor de middelgrote en grotere tuin.

Wilt ook een sproeisysteem die bij de behoeftes van uw tuin past? Dat kan! Neemt u dan contact met ons op.