!-- Google tag (gtag.js) -->

Schutting

Onze schuttingen zorgen voor uw privacy!  Een degelijke schutting is dus van belang en het liefst ook nog een mooie. Dat kan! Wij plaatsen een groot aantal verschillende soorten schuttingen. Wilt u kant en klare schermen, een houten potdeksel schuttingen, gemetselde muren, ijzeren hekwerken, composiet schutting of toch liever wilgentenen schermen? Wij hebben voor u een passende schutting. Maar vergeet de poort niet! Voor elk type schutting kunnen wij een bijpassende poort leveren. Een complete schutting in dezelfde stijl zorgt voor rust in uw tuin. De meest groene optie die wij u bieden is nog altijd een haag. Een haag laat uw tuin vriendelijker aanvoelen. Een haag geeft sfeer! Een schutting dient ook voor praktische zaken zoals het opvangen van een grondhoogte verschil. Een laag hekje dat voorkomt dat uw hond wegloopt is ook een optie. Een advies van ons helpt u zeker bij het uitkiezen van uw ideale schutting en/of haag!
Bij het plaatsen van een erfafscheiding is het altijd verstandig om te overleggen met de buren. De meeste mensen hebben een gezamenlijke schutting die aan beide kanten mooi is. Uw buren kunnen ook een andere smaak hebben als u. Onze oplossing is dan om een frame schutting te plaatsen. Onze frame schuttingen bestaan uit een stevig neutraal frame waar u en uw buren ieder door ons een eigen bekleding tegenaan laten maken. Zo kunt u kiezen voor uw ideale schutting! En de buren kunnen ook een bekleding kiezen die zij mooi vinden. Onze frame schutting is dus de ideale oplossing voor een smaakverschil tussen u en de buren.

U kunt ook kiezen voor een mooie groene haag. Hagen zijn van grote invloed op de sfeer en het karakter van uw tuin. Onze hagen zijn een natuurlijke erfafscheiding waardoor uw tuin minder ‘opgesloten’ aanvoelt. Achter een prachtig ingerichte border vormt een haag de rustige achtergrond. Met onze hagen kunt u ook minder mooie objecten in uw tuin afschermen zoals de containers of een kale schuurwand. Met onze haag soorten brengt u de natuurlijke look terug in uw tuin. Wij kunnen met lage buxus haagjes ook een duidelijke structuur in uw tuin aanbrengen. Onze hagen maken ook het verschil in uw tuin!

Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden welke schutting of haag het beste in uw tuin past? Wij voorzien u van een goed en eerlijk advies!